Jak správně aplikovat samolepku domaLEP

Zajistěte dokonalé přilnutí vaší samolepky díky našim jednoduchým krokům.

Aby bylo oddělení samolepky od přenosového papíru co nejjednodušší a bezproblémové, doporučujeme použít předmět s ostrou špičkou, například jehlu, hrot mikrotužky nebo pinzetu. Postupujte následovně:

  1. Příprava: Ujistěte se, že pracujete na čistém a suchém povrchu, kde máte dostatek prostoru pro manipulaci se samolepkou. Tento krok vám usnadní celý proces a zabrání nechtěnému poškození samolepky nebo přenosového papíru.

  2. Oddělení samolepky: Jemně zasuňte zvolený předmět s ostrou špičkou pod okraj samolepky, ideálně na jednom z rohů. Pomalu a opatrně ji oddělujte od přenosového papíru, abyste předešli zkrabacení nebo poškození samolepky. Pokud cítíte, že samolepka klade odpor, postupujte trpělivě a pokuste se ji uvolnit z jiného úhlu.

  3. Příprava povrchu: Před nalepením se ujistěte, že povrch, na který chcete samolepku aplikovat, je čistý, suchý a bez mastnoty. Použijte měkký hadřík nebo papírový ubrousek, abyste odstranili prach, nečistoty nebo vlhkost. Tento krok je klíčový pro zajištění pevného a dlouhotrvajícího přilnutí samolepky.

  4. Aplikace samolepky: Po přípravě povrchu jemně přiložte samolepku na požadované místo. Pokud jde o větší samolepku, doporučujeme postupovat od jednoho okraje k druhému, aby se předešlo vzniku vzduchových bublin. Po nalepení samolepku pevně přitlačte, zejména na okrajích, aby dobře přilnula.